03-01-2014 – Elburg – Nieuwjaarstraining

Op vrijdag 3 januari 2014 vond de eerste training van het nieuwe jaar plaats. Voorafgaand een terugblik op 2013 en de plannen voor 2014. Na de training een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en een hapje.

In 2013 is Taekwon-Do School Martowirono gestart met het lesgeven in Epe, is de sport tijdens diverse evenementen gepromoot (Girls Day Out 2013 in Nunspeet, Nunspeet Beweegt 2013, Move it! in Elburg, Beweeginstuif in Nunspeet), zijn er diverse work-shops gegeven (Bredeschool activiteiten in Vaassen en Epe, Basisschool De Vrijheid in Elburg, Van der Capellen in Elburg), is er een sportdag georganiseerd voor Inclusief Groep Nunspeet en is er aan het einde van het seizoen een sportdag georganiseerd voor de eigen leden, met een afsluitende barbecue. De instructeurs hebben geregeld trainingen van Taekwon-Do International Nederland gevolgd (Bondstrainingen voor de instructeurs van het Nationaal Technisch Team) en hebben tijdens de Landelijke Technische Trainingen en Landelijke Trainingsdagen lessen verzorgd. Hiernaast is er door hen en diverse leden deelgenomen aan een door de Schotse Senior Master L. Hutchison verzorgde seminar in Nieuwegein. Er is door diverse leerlingen deelgenomen aan Taekwon-Do toernooien (Wim Bakker toernooi in Zeewolde, Open Taekyon Berghem in Oss, de T.I.N. Nederlandse Kampioen-schappen in Nieuwegein, het Onderling Clubkampioenschap in Elburg, het Eindejaarstoernooi in Zoetermeer en natuurlijk aan het door ons zelf georganiseerde Open Noord West Veluwe Taekwon-Do Toernooi in Elburg. Ook is een groot deel van de leden gegradueerd naar een volgende Gup en heeft Roy Westerink (tot nu toe als jongste van de sportschool) de eerste Dan behaald. Er is deelgenomen aan de Landelijke Scheidsrechters Opleidingsdag, waar Martijn Eghuizen het theorie examen met goed gevolg heeft afgelegd voor de D-licentie. En, in 2013 is de website van Taekwon-Do School Martowirono in een nieuw jasje gestoken en zijn wij gestart met berichtgeving via Facebook.

In 2014 zullen wij doorgaan met het instrueren van onze assistenten in het lesgeven, zullen wij de sport in het algemeen en onze sportschool in het bijzonder op diverse manieren blijven promoten (door middel van flyeren, het verzorgen van workshops, door het verzorgen van demonstraties tijdens gemeentelijke activiteiten) en zullen wij weer van ons laten horen tijdens diverse toernooien. Dit jaar mag Taekwon-Do School Martowirono onder auspiciën van Taekwon-Do International Nederland (T.I.N.) de Nederlandse Kampioenschappen organiseren. naar alle waarschijnlijkheid zullen deze in april plaatsvinden in Nunspeet. Uiteraard zullen wij ook ons jaarlijks terugkerende toernooi in Elburg, het Open Noord West Veluwe Taekwon-Do Toernooi, organiseren. Hou de agenda in de gaten voor de activiteiten die op het programma staan! In 2014 zal een groot aantal leden een volgende Gup-graad behalen, maar we gaan ook (weer) voor een aantal nieuwe Dan-graden.

Na alle aanwezigen een gelukkig, gezond en sportief 2014 te hebben gewenst is het jaar gestart met een goed bezette wedstrijd-training. Lekker het oliebollen zweet er uit trainen. Aansluitend de nieuwjaarsreceptie, waar ook de partners, ouders en broertjes en zusjes van harte welkom waren. Het was weer gezellig.