FIT MIX! trainingen

Vanaf 7 september 2016 heeft Taekwon-Do School Martowirono haar sportlessen uitgebreid met het geven van FIT MIX! trainingen. In het kort kun je onze FIT MIX! trainingen vergelijken met bootcamp, maar dan binnen. Een ander verschil met bootcamp is dat een (groot) deel van de oefeningen gebaseerd is op Taekwon-Do oefeningen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de groepslessen ligt de nadruk op goed en verantwoord bewegen, waarbij de uitvoer van verschillende oefeningen gerelateerd is aan het Taekwon-Do. De technieken zijn wetenschappelijk ontwikkeld, waardoor er aandacht is voor de ontwikkeling en verbetering van de motoriek, de balans, het uithoudingsvermogen, de lenigheid, de wendbaarheid, het reactievermogen, de concentratie, de spierkracht en de dynamiek. Fit worden door een mix van oefeningen. Niet alleen het uithoudingsvermogen of de kracht trainen, maar door een mix van aspecten je algehele lichamelijke conditie verbeteren.

Inhoudelijk verschilt de FIT MIX! training wezenlijk van de Taekwon-Do les. Zo zal er niet worden getraind in Taekwon-Do pak en niet met een “sparringspartner”. De technieken zullen veelal individueel worden uitgevoerd, dan wel tegen kussens en stootzakken.

Voor wie zijn deze trainingen bedoeld?

De FIT MIX! trainingen zijn bedoeld voor iedereen vanaf 20 jaar. Man en vrouw, jong en oud. Iedereen traint naar eigen fysiek vermogen, waarbij de persoonlijke lat hoger wordt gelegd zodra blijkt dat dit mogelijk is.

Waar en wanneer?

De FIT MIX! trainingen worden drie keer per week verzorgd, op drie verschillende locaties:

Op dinsdagavond wordt er van 20:00 tot 21:00 uur in Elburg getraind in een gymzaal van Nuborgh College Lambert Franckens (Lange Wijden 50).

Op woensdagochtend wordt er van 09:00 tot 10:00 uur in Epe getraind in gymzaal De Klimtuin (Klimtuin 48).

Op vrijdagochtend wordt er van 09:00 tot 10:00 uur in Nunspeet getraind in gymlokaal Piersonstraat (Piersonstraat 48).

Wat kost het?

Om vrijblijvend te bekijken of de FIT MIX! training u biedt wat u verwacht, is de eerste les gratis. Hierna bedraagt het lesgeld € 22,50 per maand. Per kalenderjaar worden 12 maanden lesgeld in rekening gebracht, gebaseerd op 40 trainingsweken per jaar (geen les tijdens de schoolvakanties), ongeacht hoeveel lessen u per week volgt. Voor deze lessen worden geen inschrijfkosten in rekening gebracht.

Geïnteresseerd?

Wij hopen u tijdens een van onze trainingsdagen te mogen ontmoeten. Mocht u iemand kennen die misschien ook geïnteresseerd is, wilt u deze informatie dan aan hem/haar doorgeven? Hartelijk dank daarvoor.