19-10-2014 – Zeewolder Flevo TKD Cup

Taekwon-Do School Martowirono heeft op 19 oktober 2014 met 11 van haar leden (uit Epe, Elburg en Nunspeet) deelgenomen aan de 1ste Zeewolder Flevo Taekwon-Do Cup. Op de onderdelen Tuls en Sparren zijn in totaal 12 prijzen behaald.

Aan het toernooi in Zeewolde hebben 130 Taekwon-Do beoefenaars uit heel Nederland meegedaan. In de ochtend is gestart met het technische onderdeel Tuls; een aaneenschakeling van verdedigings- en aanvalstechnieken, uitgevoerd met armen en benen, tegen een denkbeeldige tegenstander. Emmanuël Bundu, Indy Westerink en Ramon Kroes hebben de 1ste plaats behaald. Het zilver was voor Martijn Eghuizen. Dani Westerink, Jort ten Have en Eelco Visser hebben het brons behaald.

’s-Middags vond het sparren plaats; een half vrij gevecht waarbij het de bedoeling is zo veel mogelijk punten te behalen door goed uitgevoerde technieken te plaatsen op het lichaam van de ander (semi-contact). Raúl Martowirono heeft het goud behaald en Vera Kroes het zilver. Een derde plaats is weggelegd voor Yestin Bijsterbosch, Ramon Kroes en Jort ten Have.

Ricky Weber (1ste Dan) heeft, na verleden week zijn theorie examen met goed gevolg te hebben afgerond, namens de sportschool zijn eerste wedstrijd gefungeerd als scheidsrechter.

De coaches Claudia Martowirono (4de Dan), Eelco Visser (1ste Dan) en Martijn Eghuizen (1ste Dan) zijn zeer tevreden over het behaalde resultaat. “Iedereen heeft heel goed haar/zijn best gedaan en bijna al onze leden zijn in de prijzen gevallen.”

De foto’s met betrekking tot dit toernooi staan in het foto album (onder het kopje wedstrijden).