I.T.F. Nederland

Taekwon-Do School Martowirono is aangesloten bij I.T.F. Nederland. De Internationale Taekwon-Do Federatie Nederland is momenteel de grootste nationale bond die de I.T.F. stijl (de originele stijl) beoefent..

Voor I.T.F. Nederland zijn wij geen onbekende school. Vele scholen die momenteel zijn aangesloten bij I.T.F. Nederland waren net als TSM vanaf begin jaren tachtig aangesloten bij de op dat moment grootste nationale bond: de Nederlandse Taekwon-Do Associatie.

Nederland kent (helaas) meerdere nationale bonden. I.T.F. Nederland is een grote organisatie die op diverse vlakken veel (meer) te bieden heeft. Praktisch (technisch en op sparringsgebied), maar ook op het gebied van opleidingen, seminars en wedstrijden.

Minstens zo belangrijk is het feit dat het tijd is, zeker in de situatie waarin wij momenteel met z’n allen verkeren, om als Taekwon-Do scholen de handen ineen te slaan en met elkaar een goede, stevige, professionele organisatie neer te zetten.

Voor meer informatie over I.T.F. Nederland verwijzen wij je naar de website van I.T.F. Nederland.

Op deze pagina vind je ook het interview dat wij hebben gegeven om ons te introduceren bij de andere leden en sportscholen van I.T.F. Nederland. Klik hier: Interview T.S. Martowirono.