7de Taekwon-Do locatie: Vaassen

Vanaf donderdag 10 januari 2019 is Taekwon-Do School Martowirono in Vaassen (Gymzaal De Oosterhof, Boxhofstede 15) gestart met het verzorgen van Taekwon-Do lessen. Iedere donderdag kunnen kinderen van 5 tot en met 12 jaar daar van 17:45 tot 18:45 uur terecht.

Taekwon-Do School Martowirono verzorgt al ruim 45 jaar lessen op de Noordwest Veluwe. Maar, wat is Taekwon-Do eigenlijk? Taekwon-Do is een Koreaanse zelfverdedigingssport die door jong en oud kan worden beoefend. Taekwon-Do is een karaktervormende sport, waarbij doorzettingsvermogen en sportiviteit hoog in het vaandel staan.

De kinderen krijgen spelenderwijs en op een verantwoorde manier de grondbeginselen van het Taekwon-Do aangeleerd. Bewegen, samenwerken en verantwoordelijk zijn voor elkaar, zijn elementen die typerend zijn voor deze lessen. De kinderen leren elkaar te respecteren en op een sociale manier met elkaar om te gaan.

Door regelmatige beoefening van Taekwon-Do worden niet alleen je verdedigingscapaciteiten ontwikkeld. Je verbetert ook je motoriek en de algehele lichamelijke conditie. Zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, respect en discipline zijn waarden die centraal staan in de Taekwon-Do beoefening. Discipline en plezier gaan dan ook heel goed samen.

Claudia Martowirono en Raymond Eikema verzorgen lessen in Epe, Elburg, Nunspeet, Ermelo, Harderwijk en Doornspijk … en nu ook in Vaassen! Beide instructeurs beoefenen ruim 25 jaar de sport, zijn internationaal gediplomeerd, zijn 5de Dan I.T.F. Taekwon-Do en hebben ruimschoots ervaring in het lesgeven.

Waar en wanneer? In Vaassen wordt iedere donderdag van 17:45 tot 18:45 uur getraind in Gymzaal De Oosterhof (Boxhofstede 15). U bent altijd van harte welkom!